Home FAQ Produkten >> |  Kapmantels   |  Verfschorten   |  Verfmantels   |  Kimono   |  Wegwerpartikelen   |  Accessoires   |  
 
   

  Items: 0
Waarde: Ä 0,00
Klik voor meer info
Oude prijs:  Ä. 23.90
Nieuwe prijs:  Ä. 20.00

 FAQ:  

1. Is het veilig om mijn gegevens in te vullen?

Bij Nebur is uw privacy gewaarborgd!! De gegevens die u als lid van Nebur aan ons verstrekt worden met uiterste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Wij waarderen dan ook het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

2. Wat doet Nebur met mijn gegevens?

Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Zij zullen niet voor commerciŽle doeleinden aan derden worden verkocht, verhuurd of uitgeleend, zonder uw toestemming, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling en/of om uitvoering te geven aan de diensten die Nebur verleent.

3. Hoe krijg ik mijn bestelling geleverd?

Als u een order heeft geplaatst dan ligt het aan de betaalmethode die u heeft geselecteerd wanneer er wordt geleverd. Heeft u gekozen voor vooruitbetalen of machtiging, dan worden de producten verstuurd binnen maximaal 8 werkdagen, zodra het totale orderbedrag op de rekening van Nebur is bijgeschreven. Verzendingen worden verzorgd door TPG post en DPD.

4. Hoe moet ik betalen?

Bij Nebur heeft u de mogelijkheid om op 2 verschillende manieren te betalen:

Vooruitbetalen:
U maakt het totaal te betalen bedrag over naar de rekening van Nebur. Vergeet niet het betalingskenmerk erbij te vermelden! Zodra het bedrag op de rekening is bijgeschreven worden de producten verzonden.

Postbank
rek.nr. 3905984 Hoofddorp

ABN AMRO Bank
rek.nr. 47.00.20.563
Postbank v.d. ABN AMRO 8238
BIC: ABNANL 2A
IBAN: NL 86 ABNA 0470020563

Fortis Bank BelgiŽ
Rek.nr. 220-0776575-29
BIC: GEBABE BB
IBAN: BE26 2200 7765 7529

Inschrijvingsnr. 34060755
Kamer van Koophandel te Haarlem
Omzetbelastingnr. NL 007748504B01

Machtiging:
U kunt het machtigingsformulier uitprinten, invullen en ondertekenen en dan faxen of per post opsturen naar Nebur. De producten worden verstuurd zodra het totaal te betalen bedrag op de rekening van Nebur staat. Deze optie kunt u alleen selecteren indien u Nebur een correct ingevuld en ondertekend machtigingsformulier heeft opgestuurd!

5. Is het veilig om te betalen?

Nebur werkt samen met uiterst betrouwbare partijen, zoals Interpay, Postbank, ABN AMRO Bank, TPG en DPD. Alles zal in het werk worden gesteld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Nebur is alleen dan tevreden als haar klanten dat ook zijn!!

6. Hoe worden de prijzen weergegeven?

De op de website van verkoper vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's, exclusief BTW, exclusief verzendkosten, exclusief eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Kenbare en niet-kenbare (manipulatie)fouten in de prijsopgave zoals onjuistheden, kunnen ook na het sluiten van de overeenkomst door verkoper worden gecorrigeerd. Koper heeft als dan het recht de overeenkomst te ontbinden. Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.